Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση Server

Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση Server

Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε υποδομές VPN, ρυθμίζουμε πρωτόκολλα ασφαλείας και παρέχουμε απρόσκοπτη απομακρυσμένη πρόσβαση στους πελάτες.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία
Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση Server

Ως επιχείρηση που ειδικεύεται στη μηχανοργάνωση, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση διακομιστών server για τους πελάτες μας. Η υπηρεσία “Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση Server”  ξεκινά με μια συνάντηση για την αξιολόγηση των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη. Αυτό περιλαμβάνει την αξιολόγηση του αριθμού των ατόμων που θα έχουν πρόσβαση στον διακομιστή, τα είδη των προγραμμάτων που θα εκτελούνται στον διακομιστή και τυχόν ισχύοντες νόμους περί ασφάλειας ή συμμόρφωσης σχετικά με το GDPR.

Μετά τη συνάντηση, ξεκινάμε με την πραγματική εγκατάσταση του διακομιστή. Συνήθως, αυτό συνεπάγεται την εγκατάσταση του απαιτούμενου λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών, τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων δικτύου και την εφαρμογή περιορισμών πρόσβασης. Φροντίζουμε επίσης για τυχόν αντίγραφα ασφαλείας και διαδικασίες ανάκτησης μετά από καταστροφή που απαιτούνται για τη διασφάλιση των δεδομένων του πελάτη.

Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για τον διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων λογισμικού, επιδιορθώσεων ασφαλείας και βοήθειας κατά περίπτωση για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αυτό εγγυάται ότι ο διακομιστής είναι πάντα ενημερωμένος και λειτουργεί αποτελεσματικά και ότι τυχόν βλάβες επιλύονται γρήγορα για τη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας.

Επιπλέον, παρακολουθούμε και υποβάλλουμε εκθέσεις σχετικά με την απόδοση και την ασφάλεια του διακομιστή σε τακτική βάση, ώστε να διασφαλίζουμε ότι οι απαιτήσεις των πελατών μας ικανοποιούνται. Η υπηρεσία “Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση Server” απαιτείται για επιχειρήσεις που επιθυμούν βέλτιστη λειτουργία του δικτύου της και μηδενικό downtime στις αιτήσεις του server.

Για το σύνολο των υπηρεσιών έχουμε πάντοτε υπόψη μας διεθνή standards.

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος