Μελέτη και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Μελέτη και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για να βοηθήσουμε τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν την υποδομή τους ΙΤ και να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία
Μελέτη και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Είστε μια επιχείρηση που επιδιώκει να αποκτήσει ή να διατηρήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα; Τότε η υπηρεσία Μελέτη και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από την Noesys σας είναι απολύτως απαραίτητη.

Αναλύοντας τις διαδικασίες τους και προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες η Noesys βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μελετάμε την επιχείρησή σας για να προσδιορίσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τα δυνατά τους σημεία και στη συνέχεια σχεδιάζουμε στρατηγικές που επιτρέπουν την ανάπτυξη στο χώρο της πληροφορικής.

Η τεχνολογία, η ανάλυση δεδομένων καθώς και άλλοι τομείς της ψηφιακή ενδοεπιχειρησιακής σας ζωής είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε οργανισμού. Η ομάδα μας διαθέτει γνώσεις σε καθέναν από αυτούς τους τομείς. Ενώ το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας είναι σίγουρο πως μπορεί να σας καλύψει.

Η εξατομικευμένη προσέγγισή μας συνεπάγεται ότι οι λύσεις μας χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής, ενώ επιλύουν με ασφάλεια τις ιδιαίτερες ανησυχίες σας. Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να προωθήσετε την καινοτομία στο εσωτερικό της επιχείρησής σας και να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμη κυριαρχία στην αγορά.

Κινούμαστε πάντα βάσει συγκεκριμμένων προδιαγραφών και auditing για να προσφέρουμε λύσεις συμβουλευτικής. Έτσι η συμβουλευτική από την Noesys δεν θα αποτελεί κενό γράμμα.

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος