Eγκατάσταση και ασφάλεια δικτύων LAN

Eγκατάσταση και ασφάλεια δικτύων LAN

Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε το δίκτυο LAN του πελάτη για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία για
εγκατάσταση και ασφάλεια δικτύων LAN

Η υπηρεσία Eγκατάσταση και ασφάλεια δικτύων LAN παρέχει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ή βελτιστοποιήσουν την υπάρχουσα υποδομή του δικτύου τους και να προστατεύσουν τα ευαίσθητα δεδομένα τους μόνο στο εσωτερικό τους δίκτυο. Αρχικά, η ομάδα των εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων δικτύων μας θα συνεργαστεί μαζί σας για τη δημιουργία μιας λύσης δικτύου προσαρμοσμένης στις μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Θα λάβουμε υπόψη παραμέτρους όπως το μέγεθος του δικτύου, τον αριθμό των χρηστών και τις απαιτούμενες δυνατότητες του δικτύου, προκειμένου να σχεδιάσουμε το δίκτυό σας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, η ομάδα έμπειρων ειδικών μας θα εγκαταστήσει το νέο σας δίκτυο, διασφαλίζοντας ότι είναι σωστά και αποτελεσματικά διαμορφωμένο. Χρησιμοποιούμε μόνο τον πιο ποιοτικό εξοπλισμό και τηρούμε τις τυποποιημένες διαδικασίες της βιομηχανίας για να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία και τη βέλτιστη απόδοση του δικτύου σας. Μόλις το δίκτυό σας τεθεί σε λειτουργία, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε τη συνεχή λειτουργικότητα και την ασφάλειά του. Αυτό περιλαμβάνει συχνές ενημερώσεις ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επιτήρηση για τον εντοπισμό και την πρόληψη τυχόν απειλών.

Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των πληροφοριών της εταιρείας σας είναι υψίστης σημασίας. Στην υπηρεσία μας Eγκατάσταση και ασφάλεια δικτύων LAN Παρέχουμε μια σειρά λύσεων ασφαλείας, όπως η υλοποίηση τείχους προστασίας (firewall), η ανίχνευση και πρόληψη εισβολών (intrusion detection) και η κρυπτογράφηση. Αυτές οι διασφαλίσεις διασφαλίζουν το δίκτυό σας από παράνομη πρόσβαση και παραβιάσεις δεδομένων εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων σας.

Συμπερασματικά, η υπηρεσία “Eγκατάσταση και ασφάλεια δικτύων LAN” παρέχει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς μια ολοκληρωμένη λύση για τη βελτιστοποίηση της αρχιτεκτονικής του δικτύου τους, την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων τους και τη συνεχή υποστήριξη και συντήρηση.

Εάν λοιπόν η επιχείρησή σας αναζητά ασφαλή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα για τους υπαλλήλους της, η εγκατάσταση LAN μπορεί να είναι η ιδανική λύση.  Με ένα LAN, τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται και προστατεύονται από πιθανές απειλές, διασφαλίζοντας ότι οι εμπιστευτικές πληροφορίες σας παραμένουν ασφαλείς.

Από την άλλη πλευρά, μια εγκατάσταση τοπικού δικτύου (LAN) επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να συνδέονται μεταξύ τους και με το διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο δίκτυο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη συνεργασία και την παραγωγικότητα εντός του οργανισμού σας. Επιπλέον, μια εγκατάσταση LAN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της πρόσβασης στο δίκτυό σας, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή.

Όταν επιλέγετε έναν πάροχο για Eγκατάσταση και ασφάλεια δικτύων LAN, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια αξιόπιστη επιχείρηση όπως η Noesys που προσφέρει αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες. Θα πρέπει να εξετάσετε παράγοντες όπως η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια, καθώς και το κόστος της υπηρεσίας. Με τον κατάλληλο πάροχο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι υπάλληλοί σας έχουν πρόσβαση στους πόρους που χρειάζονται, ενώ παράλληλα διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή και προστατευμένα.

Σε όλες μας τις εγκαταστάσεις έχουμε υπόψη τα standards διεθνών οργανισμών προτύπων.

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος