Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις cloud χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Microsoft Azure, εξασφαλίζοντας ασφάλεια, επεκτασιμότητα και οικονομικές λύσεις για τους πελάτες μας.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία
Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη λύση cloud για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας;

Η Noesys εξειδικεύεται στην εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Η διαχείριση των εφαρμογών και των υπηρεσιών μας σε επιχειρηματικό επίπεδο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στα βασικά προϊόντα και τις δραστηριότητές τους. Οι ειδικοί μας διαθέτουν εκτεταμένη τεχνογνωσία της όλης διαδικασίας υλοποίησης και διαχείρισης ενός πλήρως ολοκληρωμένου συστήματος cloud Azure της Microsoft, από τη μεταφορά δεδομένων και τη δημιουργία εφαρμογών έως την παρακολούθηση της απόδοσης των εφαρμογών.

Αξιοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις που προσφέρει το Microsoft Azure, η ομάδα μας σας παρέχει υψηλή επεκτασιμότητα και μεγάλη διαθεσιμότητα, ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσής σας, ελέγχοντας ταυτόχρονα με επιτυχία τα έξοδα.

Είτε πρόκειται για μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε για συνεργατικά εργαλεία, είτε για συστήματα κατά παραγγελία, με εμάς ως συνεργάτη σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τυχόν ευπάθειες στις λειτουργίες σας θα εντοπιστούν και θα αντιμετωπιστούν εγκαίρως.

Για την υπηρεσία που αφορά την εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure βασιζόμαστε σε διεθνή standards

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος