Εγκατάσταση λύσεων γραφείου Microsoft365

Εγκατάσταση λύσεων γραφείου Microsoft365

Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης, διαμόρφωσης και συντήρησης για τις εφαρμογές Microsoft 365, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία
Εγκατάσταση λύσεων γραφείου Microsoft365

Αναζητάτε την πιο αξιόπιστη λύση όλων των εποχών για εφαρμογές γραφείου;
Η λύση ακούει στο όνομα Microsoft365 και αφορά όλες τις εφαρμογές του office και … πολύ παραπάνω!

Η Noesys ειδικεύεται στην εγκατάσταση λύσεων γραφείου Microsoft365 για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Αναγνωρίζουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τους οργανισμούς να διαθέτουν ένα αποτελεσματικό, οικονομικά αποδοτικό σύστημα που προάγει τη βελτιωμένη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων και παρέχει τα απαιτούμενα πρότυπα ασφαλείας για τη διαφύλαξη των ευαίσθητων δεδομένων.

Με τις γνώσεις μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες end to end ξεκινώντας από την ανάπτυξη και την προσαρμογή της καταλληλότερης λύσης λογισμικού και ολοκληρώνοντας με την ομαλή ενσωμάτωση του υφιστάμενου υλικού και των συστημάτων.

Εργαζόμαστε επιμελώς για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας, προσφέροντας λύσεις υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη παραγωγικότητα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών μας, η επαγγελματική μας ομάδα θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από τις τεχνικές συμβουλές πριν από την πώληση έως την προσαρμογή των σχεδίων ανάπτυξης με βάση τη διαμόρφωση κάθε περιβάλλοντος, καθώς και τη συνεχή επανεξέταση μετά την υλοποίηση και την υποστήριξη συντήρησης.

Όλες οι εργασίες γίνονται βάσει διεθνών προτύπων που αφορούν τις τεχνολογίες της Microsoft.

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος