Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση PC

Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση PC

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης Η/Υ, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης υλικού και λογισμικού, της διαμόρφωσης και της βελτιστοποίησης για τους πελάτες μας.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία
Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση PC​

Με την υπηρεσία τεχνική υποστήριξη και συντήρηση PC​ οι ειδικευμένοι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν με τη διαμόρφωση των υπολογιστών σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη εξατομικευμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις που βασίζονται στην πολυετή πείρα μας. Είτε πρόκειται για εγκατάσταση υλικού ή λογισμικού για περιβάλλον διακομιστή είτε για περιβάλλον επιτραπέζιων υπολογιστών, οι επαγγελματίες μας παρέχουν μια επιλογή εναλλακτικών λύσεων για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σας.

Αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα της άμεσης εγκατάστασης και λειτουργίας των υπολογιστών, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν είναι απαραίτητο. Ως αποτέλεσμα, παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις που αποσκοπούν στην ιδανική λειτουργία των συστημάτων σας το συντομότερο δυνατό, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των δεδομένων και τη συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος σε πολλές συσκευές.

Για την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση PC​ πραγματοποιούμε ελέγχους βάσει διεθνών προδιαγραφών.

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος