Εγκατάσταση λύσεων NAS για τοπικά δίκτυα

Εγκατάσταση λύσεων NAS για τοπικά δίκτυα

Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης, διαμόρφωσης και συντήρησης για δικτυακή αποθήκευση (NAS) για να εξασφαλίσουμε ασφαλή και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία
Εγκατάσταση λύσεων NAS για τοπικά δίκτυα

Η Noesys ειδικεύεται στη μηχανοργάνωση για αυτό και είμαστε ειδικοί στις λύσεις NAS (Network Attached Storage) για τοπικά δίκτυα. Συνήθως η εγκατάσταση λύσεων NAS για τοπικά δίκτυα  ξεκινάει με μια συνάντηση με τον πελάτη για τον προσδιορισμό των ιδιαίτερων αναγκών και προδιαγραφών του. Αυτό περιλαμβάνει την αξιολόγηση της χωρητικότητας του δικτύου, του αριθμού των χρηστών και των τύπων αρχείων που θα αποθηκεύονται στο NAS.

Μόλις έχουμε μια σταθερή αντίληψη των απαιτήσεων του πελάτη, προχωράμε στη φάση της υλοποίησης. Αυτή περιλαμβάνει την επιλογή και τη διαμόρφωση του κατάλληλου υλικού και λογισμικού για το NAS. Συνήθως χρησιμοποιούμε εξοπλισμό NAS από κορυφαία brands της αγοράς.

Αυτές οι συσκευές παρέχουν ποικίλες δυνατότητες, όπως υποστήριξη RAID, πολλές θέσεις δίσκων και επεξεργαστές υψηλής απόδοσης. Επιπλέον, ρυθμίζουμε το NAS για να διασφαλίσουμε ότι ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην τρέχουσα αρχιτεκτονική δικτύου του πελάτη.

Εκτός από την εγκατάσταση του NAS, προσφέρουμε επίσης συνεχή συντήρηση και υποστήριξη. Αυτό περιλαμβάνει την παρακολούθηση του NAS για προβλήματα απόδοσης και την επίλυση τυχόν διενέξεων.

Παρέχουμε επίσης εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και συντήρησης του NAS από τους εργαζόμενους του πελάτη. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση NAS που να ικανοποιεί τις μοναδικές απαιτήσεις του πελάτη και να του επιτρέπει να επικεντρωθεί στις κύριες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Σε κάθε εγκατάσταση λύσεων NAS για τοπικά δίκτυα τηρούμε διεθνή πρότυπα 

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος