Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη για Επιχειρήσεις με  εγκατάσταση hardware, στήσιμο δίκτυου LAN, οργάνωση δικτύου VPN, στήσιμο σε Cloud, εγκατάσταση λειτουργικών Microsoft Windows και λογισμικού Εφαρμογών Γραφείου και ERP/CRM της  Entersoft.
Προμήθεια Hardware & Sofware

Προμηθευόμαστε enterprise level εξοπλισμό από desktop, laptop, tablets μέχρι routers, εκτυπωτές, περιφερειακά καθώς και το σχετικό windows, λογισμικό γραφείου, antivirus, ειδικό λογισμικό και λογισμικό ERP/CRM της Entersoft

Εξειδίκευση σε
Προϊόντα Entersoft

Εγκαθιστούμε και προσαρμόζουμε το κατάλληλο λογισμικό Entersoft στην επιχείρησή σας. Με την πιστοποίηση Silver Partner της Entersoft είστε πάντοτε ασφαλείς ότι έχετε δίπλα σας έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Εγκατάσταση, Παραμετροποίηση, Συντήρηση

Εγκαθιστούμε, παραμετροποιούμε και συντηρούμε σε μόνιμη βάση όλο τον εξοπλισμό και το λογισμικό της επιχείρησής σας είτε με μεμονωμένες επισκέψεις είτε απομακρυσμένα με λογισμικό Teamviewer

Γιατί να συνεργαστείτε με την Noesys
για τη Μηχανογράφηση της επιχείρησής σας;

“Η επιλογή εταιρείας μηχανογράφησης είναι μία διαδικασία που απαιτεί έρευνα. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και οι σωστές συνεργασίες χτίζονται όταν υπάρχουν οι σωστές απαιτήσεις και από τις δύο πλευρές. It takes two to tango!” Εάν αναζητάτε έμπειρους συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία σε ERP/CRM και ταυτόχρονα επικαιροποιημένες γνώσεις σε State of the Art τεχνολογίες και βρίσκεστε στην Κεντρική Μακεδονία τότε προτείνουμε να μιλήσετε οπωσδήποτε μαζί μας!”

Microsoft 365

Το γνωστό -με την ονομασία Office 365- που σας έχει συντροφεύσει από την αρχή της επιχείρησής σας τώρα από εκδόσεις Basic έως Premium

Εγκατάσταση λύσεων Cloud με Microsoft Azure
Azure Cloud

Οργανώνουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια στο Cloud με τη βοήθεια της λύσης Cloud της Microsoft, Azure.

HP Hardware

Enterprise Level συστήματα της HP που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Dell Hardware

Enterprise Level συστήματα της Dell που προμηθευόμαστε άμεσα από επίσημους Vendors και τα παραμετροποιούμε για λογαριασμό της επιχείρησης ή του δικτύου καταστημάτων σας.

Συνεργάτης της Eset

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανταπεξέλθετε με ασφάλεια στο εκρηκτικά επικινδύνο online τοπίο.
Οι λύσεις ESET έχουν βραβευθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό AV Comparatives όχι μόνο για την ασφάλεια που παρέχουν αλλά και για το χαμηλό ίχνος και επεξεργαστική ισχύ που απορροφούν από τα συστήματα που εγκαθίστανται.