ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
software.jpg

Υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης λογισμικού (software)

Υλοποίηση εγκατάστασης λογισμικού ERP
Η εγκατάσταση, η ανάλυση των αναγκών, και η παραμετροποίηση συστήματος ERP αποτελεί το πρώτο βήμα για την ένταξη του στην επιχείρηση. Η εκπαίδευση των χρηστών και η παρακολούθηση της καλής λειτουργίας αποτελεί την εγγύηση της λήψης της πληροφόρησης που έχουν ανάγκη τα διάφορα τμήματα.

Υλοποίηση εγκατάστασης λογισμικού παραγωγικότητας γραφείου και ασφαλείας
Προσφέροντας τις κορυφαίες λύσεις συμβάλουμε στην άνετη και ασφαλή εργασία των στελεχών σας.

Υποστήριξη
Η συνεχής υποστήριξη τόσο του software (ERP, CRM, λειτουργικά συστήματα, λογισμικό γραφείου της Microsoft και προγράμματα antivirus) γίνεται είτε με επιτόπου επίσκεψη στον χώρο πελάτη είτε με απομακρυσμένες μεθόδους όπου αυτό είναι δυνατό. Επίσης προσφέρεται προληπτική συντήρηση που περιλαμβάνει λήψη αντιγράφων ασφαλείας, βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων software και επιδιόρθωση εγκαταστάσεων.

Διασύνδεση με άλλο λογισμικό
Με σύγχρονα εργαλεία και μετά από την ανάλυση των αναγκών σας μπορούμε να επιτύχουμε την αναγκαία σύνδεση-γέφυρα του ERP με συστήματα τρίτων (migration).

NEWSLETTER

Επαγγελματική ενημέρωση για συστήματα ERP, συστήματα CRM καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για συστήματα πληροφορικής.

logo

Αδριανουπόλεως 1, ΤΚ 55133 / Καλαμαριά,Θεσσαλονίκη
2310 42 42 43
2310 42 42 43
info@noesys.gr

Ωράριο λειτουργίας

Εξυπηρετούμε στο μικρότερο δυνατό χρόνο από Δευτέρα έως Σάββατο αλλά και Κυριακές και αργίες εάν είναι προαπαιτούμενο από τη λειτουργία της επιχείρησης. Καθημερινά 24/7/365.